A Bosch filozófia

Csak egy technológiát nevezünk haladónak: amely az ember szolgálatában áll.

Előny a krónikus betegségekben szenvedők számára.

Abban segítjük a krónikus betegségekben szenvedőket, hogy önállóságuk elvesztése nélkül élhessék az életüket.

Az elképzelés

Technológiával javítani az életminőséget.

Termékeink célja az élet kényelmesebbé tétele, miközben megbízható segítséget és gyakorlati támogatást nyújtanak. Ennek eléréséhez olyan fejlett technológiákat alakítunk ki, amelyeknél mindig az ember áll a középpontban.

A megvalósítás

Telehealth Plus – az otthoni orvos.

A Bosch Telehealth Plus  központok elsősorban arra szolgálnak, hogy rendszeresen megmérjék, majd a kezelőorvosnak továbbítsák a betegséggel kapcsolatos összes paramétert. A beteg mindezt otthonról kezeli – könnyedén. Emellett a Boschéhoz hasonló otthoni hívó szolgáltatások azt biztosítják, hogy szükség esetén mindig kéznél legyen a segítség. Ez annyit jelent, hogy bár távol van a beteg kezelőorvosa, mégis mindig elérhető.

Az eredmény

Önállóan, mégis biztonságban.

A távgyógyászati ellátás nagymértékben javíthatja a krónikus betegségekben szenvedők életminőségét és várható élettartamát. A Bosch megoldásának haszna már számos nemzetközi tanulmányban bizonyítást nyert, de folyamatosan megjelenik annak a sok ezer betegnek a hétköznapjaiban is, akiknél Telehealth segíti az ellátást.

Támogató előny

Ez a kerék nem csak halad. Gondolkodik is.

Mérnökeinket egyetlen cél hajtja: olyan technológiát kifejleszteni, amely megkönnyíti az emberek életét. A cégünk által jegyzett eBike rendszer ezt testesíti meg, hiszen menet közben automatikusan segít.

Vészhelyzetben

Fedélzeti elsősegélynyújtó.

A Bosch 2012 óta biztosít eCall megoldásokat autókon és motorkerékpárokon. Ezáltal automatikus történik a segélyhívások kezdeményezése és a GPS adatok továbbítása, így a sürgősségi szolgálatok hamarabb kapnak értesítést és gyorsabban juthatnak a baleset helyszínére. Az Európai Bizottság becslése szerint ez a megoldás évente mintegy 2500 életet menthet meg az EU tagállamaiban, és ezért 2015-ig kötelezővé kívánja tenni az eCall rendszereket.

További izgalmas projectek a Bosch értékek jegyében:
Vissza