A Bosch filozófia

Egy jó ötlet megold egy problémát. Egy zseniális sokkal többet.

Innovatív megközelítés

Folyamatosan új utakat keresünk az élet kényelmesebbé tételére.

Az elképzelés

Zseniális találmányok – szenzor-elektronika.

Az általunk gyártott érzékelők mechanikus elemeket, például rugókat, rudakat, súlyokat és membránokat tartalmaznak ezredmilliméteres vastagságú szilikonból építve. Ezekkel olyan fizikai változók megbízható és pontos mérése lehetséges, mint a nyomás, a gyorsulás, a forgási sebesség, az áramlási sebesség és a gázösszetétel.

A megvalósítás

Egy ötlet, mely sok problémát megold.

A szórakoztató elektronikától a gépjármű-technológiáig a Bosch érzékelők teljesen új vezérléstechnológiai módszereket képviselnek. Számos területen használatosak a mobiltelefonok üzemeltetésétől kezdve a laptop merevlemezek védelmén át egészen a biztonsági övfeszítőkig és egyéb aktív biztonsági rendszerekig.

Az eredmény

Mindennapi kényelem.

Az általunk gyártott mozgásérzékelők segítségével az emberek számos hétköznapi tevékenysége egyszerűbb, gyorsabb és ösztönösebb lesz. Nem csoda tehát, hogy a Bosch érzékelőit a világon fellelhető okostelefonok fele használja egy méternél kisebb magasságkülönbségek és egy foknál kisebb dőlésszögek méréséhez.

Innovatív látás

Technológia, mely nálunk jobban lát.

A Boschnál szinte szabványnak számítanak a nagy ötletek – jó példát jelentenek erre az intelligens videórendszerek, amelyek ma már sok millió olyan vezetést segítő rendszer részét képezik, ahol videóalapú funkciók, például automatikus fékezés, a gyalogosvédelem vagy a jelzőlámpa-felismerés találhatók. További alkalmazási területet jelentenek a felügyeleti rendszerek és a nagyüzemi sorozatgyártásoknál használt vizuális ellenőrzések.

Innovatív tesztvezetők

Az álomból valóság lesz.

A Bosch felhasználói tapasztalatok csapata hat hónapon át vizsgálta, hogy a jövő autója miként igazítható hozzá legjobban az emberek igényeihez. A vasárnapi autósoktól kezdve a technika megszállotjain át sokféle tesztvezetővel együttműködve számos adatot gyűjtött az elektromos autók izgalmas felhasználói felületéhez kapcsolódó ötletekhez.

További izgalmas projectek a Bosch értékek jegyében:
Vissza