A Bosch filozófia

Gondolkodni fontos. Előre gondolkodni még fontosabb.

Jövőbeni kilátások

Már ma azt tervezzük, hogy holnap miből profitálunk – nem csak pénzügyi, hanem ökológiai szempontból is.

Az elképzelés

A holnap mobilitását biztosítani.

Az egyik legnagyobb kihívásnak tartjuk az olyan mobilitási megoldások fejlesztését, amelyek kímélik a környezetet és amelyek nemcsak ma, hanem holnap is működni fognak. Nem csupán a klímavédelemre kell gondolnunk, hanem arra is, hogy a fosszilis tüzelőanyagok nem tartanak örökké.

A megvalósítás

Fenntartható mobilitást célzó tevékenységek.

Az általunk kidolgozott úttörő rendszerek a benzin- és dízelalapú hajtásrendszerek folyamatos fejlesztését eredményezik. A hibrid és elektromos járművekhez is kínál elektromos hajtásrendszereket, ami fontos eleme a fosszilis tüzelőanyagok és a klíma védelmének.

Az eredmény

Komoly hozzájárulás a környezet védelméhez.

A start-stop funkciókat és egyéb műszaki fejlesztéseket tartalmazó innovatív csomagoknak köszönhetően az üzemanyag-fogyasztás és a CO2 kibocsátás terén kb. 30%-os – a hibrid hajtással együtt pedig akár 40%-os – potenciális csökkentést sikerült elérnünk. Az elektromos járművekhez készülő, teljesen akkumulátorról üzemelő hajtásrendszereinknél egyáltalán nincs CO2 kibocsátás.

A jövő döntései

Az előrelátó gondolkodás megfontolást jelent.

Csak a hatékony és fejlett technológiák garantálhatják a szűkös erőforrások fenntartható felhasználását. Mi, a Boschnál előre gondolkodunk, amikor a jövő hosszútávon hasznos technológiáit fejlesztjük. Szélturbina technológiánk máris jelentős módon járul hozzá a megújuló forrásokra alapozott áramtermeléshez. Más szóval: a holnap energiájához.

A jövő stratégiái

Az előrelátó gondolkodás mobilitást jelent.

A környezetbarát eMobilitás növekedése és jövője a megújuló erőforrásokból származó elektromos töltőállomások teljes lefedettségétől függ. A Bosch elkötelezte magát e technológia mellett. Nemcsak meghajtás- és akkumulátor technológiákat fejlesztünk, hanem a szükséges szoftver megoldásokat is biztosítjuk a töltőállomások hálózatba kötött infrastruktúrájának alapjaként. Az eMobility Solution platform lehetővé teszi az elektromos meghajtás jövőbeli piacainak létrehozását.

További izgalmas projectek a Bosch értékek jegyében:
Vissza