Adatvédelem

A Bosch csoport adatvédelmi alapelvei

Bármely, a Robert Bosch Kft. weboldalain megadott szemlyes adat kizárólag csak annak érdekében kerül tárolásra és feldolgozásra, esetleg a Bosch konszern leányvállalatainak való továbbításra, hogy Önt egyedileg tudjuk kezelni, illetve hogy az Ön számára érdekes termékeinkről és szolgáltatásainkról szóló információkat el tudjuk Önnek küldeni. A Robert Bosch Kft. biztosítja Önt, hogy az adatait az érvényes adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelően bizalmasan kezeljük. A személyek adatok megadása önkéntes és azokat kérésre nyilvántartásunkból töröljük.
Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi.
A Bosch weboldalairól más cégek weboldalai is elérhetők, amelyekre ezen adatvédelmi nyilatkozatok nem terjednek ki.

Személyes adatok megszerzése és feldolgozása


Amikor weboldalainkat meglátogatja, a szerverünk automatikusan tárolja az Ön Internet-szolgáltatójának a nevét, a weboldal címét, ahonnan hozzánk látogatott, a weboldalakat, amelyeket felkeresett, valamint a látogatás dátumát és időtartamát. A Bosch cookie-kat és más aktív alkalmazásokat (pl. JAVA Script) használ weboldalainak optimalizálásához és a látogatók igényeinek nyomonkövetéséhez. A böngésző beállításainál Ön kikapcsolhatja a cookie-k alkalmazását, azonban kérjük vegye figyelembe, hogy ezt követően internet oldalaink egyes funkciói nem lesznek használhatóak.
További személyes adatokat csak akkor tárolunk, ha Ön ezeket önként pl. egy regisztráció vagy körkérdés során esetleg egy szerződés teljesítéséhez megadja.

Személyes adatok felhasználása, továbbadása és célhoz-kötöttsége


Bosch az Ön személyes adatait csak a weboldalak műszaki adminisztrációjára, vevő nyilvántartásra, termékekkel kapcsolatos felmérésekre és marketing célokra használja, minden esetben csak a szükséges mértékben. Az Ön felhatalmazása nélkül az adatait harmadik személynek a Bosch vállalatcsoporton kívül nem adjuk tovább.

Biztonság


A Bosch biztonsági intézkedései biztosítják az általunk kezelt adatok védelmét a manipulációk, megsemmisülés és sérülés ellen, illetve jogosulatlan személyek, vagy jogosulatlan közzététel ellen. Biztonsági folyamataink lépést tartanak a műszaki fejlődéssel, és folyamatosan javítjuk őket, amikor új technológia válik elérhetővé.

Választási lehetőség


Szeretnénk felhasználni az Ön adatait arra is, hogy termékeinkről, szolgáltatásainkról tájékoztassuk és azokról esetenként megkérdezzük a véleményét. Természetesen, a részvétel ezekben az akciókban önkéntes, ezért ha ehhez esetleg nem járulna hozzá, bármikor tájékoztathat minket, annak érdekében, hogy az adatait ennek megfelelően kezelhessük. További információt a helyi weboldalakon találhat.

Kapcsolat


Az Ön személyes adatainak kezelésével kapcsolatos észrevételeivel, panaszaival az adatvédelmi megbízottunkhoz fordulhat. Amennyiben az adathelyességre irányuló fáradozásaink ellenére hibás információk kerülnek tárolásra, akkor ezeket az Ön igényei szerint javítjuk. Az adatvédelmi megbízott konszern szinten:

Páger István
Adatbiztonsági Igazgató
Robert Bosch Kft.
Postafiók 331
1475 Budapest
HUNGARY
www.bosch.hu

Vissza