Impresszum

© Copyright 2002, Robert Bosch Kft., Budapest, Magyarország

Minden jog fenntartva. A Bosch weboldalain található szövegek, képek, grafikák, zenék, animációk és videók, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll. Ezen weboldalak tartalmát tilos kereskedelmi céllal másolni, terjeszteni, megváltoztatni illetve harmadik személynek továbbadni. Egyes Bosch weboldalak olyan képeket is tartalmaznak, amelyek harmadik személy tulajdonát képezik.

Robert Bosch Kft.
Székhely:
Gyömrői út 120.
H-1103 Budapest

Postacím:
Postafiók 331
1475 Budapest

Ügyvezető: Javier González Pareja
Felelős kiadó: dr. Ficzere Ferenc

EU adószám: HU10622618
Azonosítószám: 01055-0001
Cégjegyzék szám: Cg.01-09-079217

Telefon: 06-1-43-13-800
E-mail: info@hu.bosch.com

Az oldal karbantartója: WebVilág

Védjegyek, márkák

További rendelkezésig a Bosch oldalakon található minden márkajel, védjegy törvényileg védett. Különösen érvényes ez a Bosch márkákra, típusmegjelölésekre, céglogókra és emblémákra. Az oldalainkon felhasznált márkák, megjelenési formák a Robert Bosch GmbH. Deutschland szellemi termékei.

Felelősségvállalás

Ezeket a weboldalakat a lehető legnagyobb gondossággal állították össze, ennek ellenére a Robert Bosch Kft. nem tudja garantálni ezen oldalak hibátlanságát és az információk teljes pontosságát. A Robert Bosch Kft. ezúton is kizár minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely ezen weboldalak felhasználása nyomán keletkezik, kivéve, ha azok a Bosch szándékos cselekedetének , vagy súlyos gondatlanságának következményei.

Licenc

Az oldalakon található szellemi termékek, szabadalmak, márkák és szerzői jogok védettek. Ezen oldalakon keresztül a Bosch és harmadik személyek szellemi tulajdonaik felhasználásához nem járulnak hozzá.

Törvényi utalások - Adatvédelem

Bármely, a Robert Bosch Kft. weboldalain megadott személyes adat kizárólag csak annak érdekében kerül tárolásra és feldolgozásra, esetleg a Bosch konszern leányvállalatainak való továbbításra, hogy Önt egyedileg tudjuk kezelni, illetve hogy az Ön számára érdekes termékeinkről és szolgáltatásainkról szóló információkat el tudjuk Önnek küldeni. A Robert Bosch Kft. biztosítja Önt, hogy az adatait az érvényes adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelően bizalmasan kezeljük. A személyek adatok megadása önkéntes és azokat kérésre nyilvántartásunkból töröljük.

Vissza